Briller

Briller fra Garrett Leight i brillebutikken vår i Kristiandsand

Hos Erøy Optikk vil du finne innfatninger og solbriller med gjennomtenkt funksjon og design. Vi fører et bredt utvalg i alle prisklasser. For oss er det viktig at du får en brille du trives med, som sitter bra og som understreker din personlighet. Mange kunder spør oss hva som er “inn” nå. Dette synes vi er ett litt misbrukt begrep som noen ganger gjør at folk velger feil briller. Det viktigste er at det ytre harmonerer med det indre og at brillene kan være med på å fortelle hvem du er.

Velg en tidløs ramme som du liker. Brilletrender går i sirkler og den tydeligste trenden for tiden om man skal nevne noe er at “alt er lov”. Vi har “korrekte” briller, og vi har briller du garantert vil bli lagt merke til med. Alt fra klassisk “plastbriller” til rammeløse designperler. Hos oss finner du brillekolleksjoner vi er alene om i Norge, og du finner kolleksjoner som etterhvert er blitt kjent. Vi har noe for alle typer mennesker.

Noe av det beste med å være optiker er å se at resultatet av en grundig synstest blir levendegjort i en riktig brilleinnfatning. Disse to elementene er gjensidig avhengig av hverandre. Derfor får du lov å bruke tiden som trengs når du skal velge briller hos oss slik at valget du tar til slutt er riktig. Vi rådgir deg og har lang erfaring i å lose folk trygt gjennom prosessen.

Bilde av dame som prøver briller hos Erøy Optikk i Rona, Kristiansand

Vi vet svært godt at en brille må sitte godt for at du skal bli fornøyd, og for at servicen etter kjøpet skal fungere har vi eget verksted på huset hvor vi kan reparere, tilpasse og slipe inn brilleglass. Dette sparer tid og gjør at vi har full kontroll med kvaliteten på det ferdige produktet.

Briller er ikke bare gøy for alle mennesker og kan for noen kun være en ren nødvendighet. I våre lokaler kan du i ro og fred prøve ut den modellen som passer deg og din brillestyrke uten å stå på utstilling i et skarpt opplyst kjøpesenter. Hos oss er det masse naturlig lys, gode speil og en rolig atmosfære. Antagelig den eneste optikeren i Norge med panoramautsikt.

Kom innom å se vårt gjennomtenkte utvalg av briller og solbriller og la oss hjelpe deg å velge den rette - det er vi gode på!

For at brillene skal fungere må man ha gode brilleglass. Mesterkokkene snakker om gode, økologiske, rene råvarer. Vi snakker om brilleglass med optimal lysgjennomgang, minimalt med bildeforstyrrelser, brede lesesoner, herdet overflate, antistatisk og hydrofob coating. Vi har selvfølgelig standard brilleglass, og noen ganger er det helt riktig å bruke dem, men med toppglassene vil du oppleve renere bilde, mindre gjenskinn, høyere kvalitet, bedre holdbarhet og mer avslappet syn.

Se vår glassleverandør Essilor sine meget gode nettsider og les mer om kvalitetsforskjeller på brilleglass