Informasjon

Bilde av vårt store utvalg av briller hos Erøy Optikk i Kristiansand
Velkommen

Rona 8 (4. etasje)
4638 Kristiansand

+47 488 88 850
post@eroyoptikk.no

Bilde av linsekontroll i ett moderne synsprøverom hos Erøy Optikk i Kristiansand

Du finner oss i 4 etasje i Rona Senter, like ved E-18 og avkjøringen mot Høvåg. Senteret ligger på metroaksen med gode bussforbindelser og gode parkeringsforhold (1 time gratis i p-kjeller, 2 timer gratis utenfor).

Våre lokaler er helt nye, lyse, luftige og moderne. Muligens Norges eneste optiker med panoramautsikt?

Butikken ligger litt for seg selv slik at du får prøve dine nye briller og prate med oss i ro og mak. Vi mener at ditt syn krever all vår oppmerksomhet. Det får det hos oss. Lokalene er selvfølgelig tilrettelagt for rullestol.

Optiker og eier Åsmund A. Erøy var ferdigutdannet optiker ved HIBU på Kongsberg i 2005. Etter dette har han tatt spesialistutdanning i kontaktlinsetilpasning og han fullførte sin mastergrad i allmennoptometri ved Universitetet i Sørøst-Norge i juni 2019. Erøy begynte sin optikerkarriere som verkstedsmedarbeider hos Lauvland Optikk i Arendal når han var 20, og jobbet de fem første årene som nyutdannet optiker hos Lauvland Øyeoptikk i Kristiansand. Etter dette har han eid og drevet tre optiske forretninger i Aust Agder; Evje Optikk, Grimstad Optikk og Lauvland Optikk sammen med Kolbjørn Lauvland.

Åsmund har en spesiell dedikasjon til faget, og interesserer seg spesielt for helheten i optikken. Synsundersøkelsen skal være grundig, faktabasert og man skal ha god tid til hver kunde. Skal man få riktige briller og linser ligger det svært mye i at man setter seg inn i kundens ønsker, behov og stil. Man må vite hva problemet er før man kan løse det. Optikerbransjen er i stor grad preget av kjeder og konsepter som kan virke firkantet og preget av "løp og kjøp" tankegang. Erøy Optikk skal være motstykket til dette. Vi skal tilby individuelle løsninger og veilede kundene slik at de kan fatte egne beslutninger. Vi skal ha innfatninger, brilleglass og linser i alle prisgrupper, størrelser og stiler.

Faget vårt har endret seg mye de siste årene. Optikere kan svært mye om øyehelse og står støtt i førstelinjen i helsevesenet. Er det behov så henviser vi videre til øyelege. For å ha full kontroll på kvaliteten på brillene sliper vi brillene selv. Vårt verksted er fullutstyrt med moderne maskiner og verktøy slik at vi kan yte service og hjelp om uhellet er ute med brillene dine.

Velkommen til Erøy Optikk - Din NYE optiker i Kristiansand. La oss ta vare på synet ditt!

Priser
Synstest (med digitalt bilde av øyebunnen, trykk, og ev. diagnostiske dråper, 60 min)
995,-
Linsekontroll (30 min)
750,-
Nytilpasning linser enstyrke
995,-
Nytilpasning linser avansert
1295,-
Førerkortattest (inkludert i SU)
295,-
Tørre øyne undersøkelse (inkluderer hoved- og etterkontroll, 45+30min)
1500,-
Tørre øyne etterkontroll
795,-
Tårepunktsplugger terapeutiske (permanent)
3000,- (per par)
MMP-9 inflammasjonstest
400,- per test (begge øyne)
Intense Pulsed Light (IPL) med rens og manuell ekspresjon av meibomske kjertler
1350,-
Rens av øyelokk med AB Max (fjerning av blefaritt)
795,-
Web konsultasjon øyelege Tørreøyneklinikken (skjerm)
1390,-
Henvisning
195,-