Våre merker

Merkene vi fører
Logo Barton Les mer

Håndlagde og luksuriøse brilleinnfatninger som har satt sitt preg på moteindustrien. Dette er eksklusive, unike smykker som er produserte i begrensede utgaver. Du merker det når du tar dem på. De håndpolerte overgangene, lyset som spiller i acetatmaterialet og fargene som komplementerer tonene i ansiktet ditt. 

Logo Garretleight Les mer

Ikonisk brilledesign. Klassiske og moderne plastbriller inspirert av "the California lifestyle". Ikke for markerte, ikke for ville. Det store it merket innen brilledesign. 

Logo Lindberg Les mer

Essensen av dansk brilledesign. Siden starten i 1986 har de stadig satt nye standarer innen brilledesign og brillefunksjon. Minimalistiske, lette og holdbare briller som fremhever øynene dine og lar deg være hovedpersonen. Vi påstår at de lager verdens beste briller. 

Logo Mauijim Les mer

Solbriller til å bli glad av. Gjør det lett for deg å velge. Har de beste polariserte filtrene med ett fargespekter som lar deg erfare en dag på sjøen på en helt ny måte. Svært høy kvalitet på glass og innfatning. Amerikansk. Folk kjøper Maui Jim om igjen. Kan skaffes med og uten styrke. 

Logo Mykita Les mer

Har skapt sin egen sjanger innen brilledesign. Uavhengig, kreativt, estetisk, innovativt og gjennomtenkt. Vanskelig å beskrive. Tysk grundighet, kvalitet og komfort møter high end design. Kolleksjonen spenner fra superlette metallbriller til markerte og tydelige acetatbriller. 

Logo Roger Les mer

Denne garanterer jeg at du ikke har sett før. Dersom du vil bryte alle brillereglene er dette merket for deg. Her er det linjer og farger som er like unike som deg. Hvem sa at ingen fant på noe nytt innen brilledesign? Ikke Roger i alle fall. 

Logo Rost Les mer

Nordisk brilledesign inspirert av ren, villl, norsk natur. I denne kolleksjonen finner du lette men bestemte titanbriller som fungerer for nordiske ansikter og fasonger. Liker du en lett og komfortabel, men stiv og holdbar briller i duse farger bør du prøve disse. 

Samarbeidspartnere